Saturday, August 31, 2013

Birthday wishes ... eindelijk weer een kaartje klaar!


Hallo allemaal! Eindelijk weer eens een zelfgemaakt kaartje van mij op mijn blog! Alles gaat hier prima hoor! Vanwege drukte i.v.m. onze verhuizing en de mooie zomer die we hebben in Nederland ben ik nog niet eerder aan een kaartje toegekomen. Ik ben zo blij dat het me nu toch gelukt is! Ik hoop dat het goed gaat met iedereen en dat jullie een fijne vakantie hebben genoten. Genieten jullie ook zo van de mooie hortensia's overal in de tuinen? Ik kan er geen genoeg van krijgen en maak er tijdens het wandelen met Cooper dan ook meteen een foto van. 

Een heel fijn weekend en tot gauw!

Hugs, Laura 

6 comments:

 1. Heya stranger,

  Wat leuk eindelijk weer iets moois van je te zien Laura en dan direct mijn favorite struik!! Wat zijn ze toch prachtig, ook in onze tuin pronken ze en ik geniet er elke dag van!!

  xx Irene

  ReplyDelete
 2. leuke kaart Laura
  mooi zijn de hortensia's hè alle tinten door elkaar.

  liefs Gerrie

  ReplyDelete
 3. Zoooooo dat is lang geleden mooi kaartje Laura
  groetjes lenny

  ReplyDelete
 4. Da's nog eens genieten tijdens een wandeling. Ik vind ze ook prachtig en ze zijn er zoveel kleuren en soorten. Je kaartje is prachtig en leuk om weer eens wat van je te horen!
  Onze vakantie was heerlijk maar het lijkt alweer zo lang geleden....

  Groetjes

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie kaart weer.
  Liefs, Marianne

  ReplyDelete
 6. Hoi Laura,

  Hier ben je dan terug.
  Zoals ik in je vorig berichtje al schreef, ik begon je echt wel te missen hoor.
  'k Versta dat wel, er komt natuurlijk vanalles kijken bij zo'n grote verhuis en dan komt er van kaartjes maken niet veel meer in huis.
  Je hebt het nog niet verleerd, het ziet er weer prima uit. Mooie stempel van de hortensia. Dit heb je weer knap gemaakt.
  Groetjes,
  Carla

  ReplyDelete